Bestil i dag for at få en GRATIS måneds BullerBox extra!

Vi sender i dag!


Nyt spændende indhold i hver BullerBox

Din hunds BullerBox er altid fyldt med nye, sjove og lækre overraskelser. To BullerBoxe vil aldrig være ens!


Tilpasset din hunds behov

Skal din BullerBox være kornfri, uden kylling eller har du andre ønsker? Skriv dine ønsker i kommentarfeltet på bestillingssiden - vi tilpasser BullerBoxen.


Indhold fra kendte kvalitetsmærker

Din hund er sikret markedets bedste og mest anerkendte mærker i sin BullerBox. Fordelen ved kvalitetslegetøj er at det er langt mere innovativt end det billigere legetøj, har sjovere funktioner og er lavet i stærkere materialer.
For hunde i alle størrelser

BullerBox bliver tilpasset din hunds størrelse. Du skal bare vælge om du ønsker indhold til lille, mellem eller stor hund.


Altid 5-6 sjove og lækre produkter

Legetøj
Der vil altid være legetøj i din hunds BullerBox fra premium mærker som eksempelvis KONG, Trixie, eller lignende. Det sikrer variation og garanti for underholdning.

Godbidder
Din hund kan altid forvente at få 3-4 spiselige produkter i form af godbidder & lækre snacks - med højt kødindhold og fri for de fleste tilsætningsstoffer.


Din hund har tilfredshedsgaranti

Skulle din hund få noget i sin BullerBox den ikke er glad for sender vi gratis en erstatningsting med i jeres næste BullerBox. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne.

Levering med DAO

Vi tager imod

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 42702070 eller skriv til happy@bullerbox.dk