Bestil i dag for at få en GRATIS måneds BullerBox extra!
Din hund har tilfredshedsgaranti på alt indhold, og I må selvfølgelig gerne prøve både legetøj og godbidder 🤩


Historien om BullerBox


Idéen blev født

BullerBox startede hjemme i vores stue, tilbage i efteråret 2014 da jeg var højgravid og sammen med Sebastian ventede vores lille pige Laura. Et af vores vennepar havde haft en lille webshop med dyreartikler, og når de kom forbi blev vores hund selvfølgelig forkælet med nyt legetøj og nye godbidder.

Vi opdagede hurtigt, at ting vi aldrig selv ville have overvejet at købe, ofte endte med at blive de allerstørste hits hos vores hund. Hvorfor altid købe de samme kedelige ting måned efter måned, når det nu var så tydeligt at variation i både legetøj og godbidder var et hit?!

Ideen om en box med forskelligt legetøj og godbidder var født, og vores franske "buller" lagde navn til boxen der kom til at hedde BullerBox.
Det begyndte i stuen

Sebastian snittede (!) BullerBox første logo i en vinylplade, og så kunne farfar stå i skuret og stemple logoerne på de første 22 BullerBoxe der blev sendt ud den 15. november 2014.

Men stuen blev hurtigt for lille, så både køkken, skur, carport og indkørsel blev taget i brug.
Til sidst kunne vi dog ikke finde mere plads, så der måtte et rigtig lager-lokale til.


Så tog det fart, og hårdt arbejde var ikke nok


Vi havde aldrig turdet drømme om hvor hurtigt BullerBox ville tage fart, men i løbet af meget kort tid blev tusindvis af heldige vovser medlemmer hos BullerBox, og til sidst kunne vi ikke klare det hele selv på trods af at Laura hjalp Fie med at teste godbidder alt imens farfar, farmor, onkel Mads og moster Camilla hjalp med at pakke til langt ud på natten hver eneste måned.

Josefine og Anna blev derfor vores første ansatte. I dag 9 år efter er de her stadig, og løbende er der kommet flere søde pakkepiger til som trofast hjælper os med at få jeres vovsers boxe ud hver eneste måned.6 millioner spiste godbidder senere..

..og over en kvart million bamser, og andet legetøj, er der blevet leget med siden. Titusindvis af hunde og deres kære hundeejere har sendt os masser af billeder og videoer af deres vovser med deres BullerBox, og vi elsker hver og et. Ja, den skønne Engelske Bulldog Albert har endda været i Go'aften Danmark på TV2 med sin BullerBox og vise den frem! Vi er så taknemmelige for at I vil lade os glæde jeres hunde hver eneste måned, og at I deler jeres vovser med os.


 

Det har også gjort det muligt at give lidt tilbage, eksempelvis støtter vi hvert år forskellige dyrevelfærdsorganisationer, og gennem tiden har det været muligt for os at give flere tusinde BullerBoxe gratis ud til hunde i hele landet, og sidste år støttede vi Dyreværnet med en enkeltstående donation på 75.000kr.

Vi plejer også at være til forskellige arrangementer rundt om i landet, så hvis du ser vores BullerBox stand så kom og sig hej, og tag jeres vovser med for vi har selvfølgelig altid masser af gratis smagsprøver ;-)

Potedask og snudekys fra
Sebastian & Mia
Er du klar til masser af glæde og sjove
oplevelser sammen med din hund?


Ja, jeg er klar ❤️