Bestil i dag for at få en GRATIS måneds BullerBox extra!
Din hund har tilfredshedsgaranti på alt indhold, og I må selvfølgelig gerne prøve både legetøj og godbidder 🤩


FAQ

Oftest Stillede Spørgsmål
 • Hvad er BullerBox
  BullerBox er en kæmpe oplevelse for hele (hunde)familien. Med et BullerBox medlemskab vil din hund opleve en sand lykkefølelse, hver eneste måned når postbuddet ringer på døren med din hunds helt egen goodiebox fyldt med det sjoveste legetøj og de lækreste godbidder. Unboxing oplevelsen sammen med din hund er ren glæde for både din hund og alle der ser med - efterfulgt af timevis af leg og lykkerus.
 • Hvad er der i BullerBox
  BullerBox indeholder altid 5 full-size produkter særligt tilpasset netop din hunds størrelse og behov.

  Du får altid:
  - 2 super sjove legetøj
  - 2 poser lækre naturlige godbidder
  - 1 savlende lækker naturlig snack.

  Derudover får du også en række tilvalgsmuligheder hvor du, blandt andet, kan tilføje ekstra legetøj, ekstra godbidder, tyggeben, eller ekstra holdbart legetøj til din BullerBox.

  Hvis din hund har allergi kan du også tilpasse din BullerBox, så du undgår de ingredienser din hund ikke kan tåle.

  Om legetøjet:
  Alt BullerBox er skabt ud fra hvad der gør hunde glade. Gennem hundredtusindvis af tilfredshedsundersøgelser, ved vi alt om hvilke materialer, funktionaliteter, lugte og lyde som hunde elsker allermest. Derfor er hver lille detalje på legetøjet netop designet og skabt udfra det.

  Om godbidderne:
  Uanset hvilken BullerBox godbid du får, kan du være 100% sikker på at den er naturlig, fri for fyldstoffer som korn, majs, hvede, soja, kødmel, kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Udover det tilsætter vi naturligvis aldrig salt eller sukker og så er alle vores godbidder selvfølgelig GMO fri!
 • Hvad koster BullerBox
  BullerBox koster 199 kr. pr. måned inklusiv fragt. Prisen dækker alt - der er altså ingen skjulte gebyrer her! Prisen er desuden den samme uanset størrelsen på din hund. Derudover får du også 100% tilfredshedsgaranti på ALT indhold.
 • Hvad betyder jeres tilfredshedsgaranti
  Vores tilfredshedsgaranti betyder at I gerne må prøve BullerBoxen derhjemme. I må altså gerne åbne den, smage på alle godbidderne og lege med legetøjet. Var legetøjet ikke lige så sjovt som I forventede? Gik det i stykker? Var der godbidder din hund ikke kunne lide? Ingen bekymringer. Vi sender kvit og frit noget nyt, indtil det matcher perfekt til din hunds ønsker.
 • Kan jeg opsige mit medlemskab?
  Ja, naturligvis.

  Der er ingen binding på dit medlemskab, så du kan nemt afmelde, pause, eller springe næste BullerBox over, ved at logge ind på ”Min side” fra dette link. Du skal blot huske at gøre det senest d. 15. i måneden hvis ikke du ønsker næste måneds BullerBox.
 • Er indholdet i BullerBox tilpasset min hunds behov?
  Ja. Vi sørger altid for at stille dig en række spørgsmål om din hund når du tilmelder jer. Derefter tilpasser vi indholdet i BullerBoxen så det passer nøjagtig til din hunds størrelse og behov. Vi tager også hensyn til de fleste allergityper og vi skal nok sørge for at spørge ind til de vigtigste og mest kendte.
 • Hvad hvis jeg ikke synes indholdet passer til min hund?
  Skulle indholdet alligevel ikke være det 100% rette for din hund, så har vi en lang række tilpasningsmuligheder. Vi kan blandt andet ændre størrelsen på tingene, tilføje ekstra legetøj, ekstra godbidder, tyggeben, eller udskifte legetøjet med noget ekstra holdbart legetøj.

  Derudover har vi naturligvis vores tilfredshedsgaranti som betyder at I gerne må prøve BullerBoxen derhjemme. I må altså gerne åbne den, smage på alle godbidderne og lege med legetøjet. Var legetøjet ikke lige så sjovt som I forventede? Gik det i stykker? Var der godbidder din hund ikke kunne lide? Ingen bekymringer. Vi sender kvit og frit noget nyt, indtil det matcher perfekt til din hunds ønsker.
 • Har I allergivenlige BullerBoxe?
  Ja. Vi tager højde for de fleste allergityper. Når du tilmelder din hund, kan du blot fravælge de ingredienser din hund ikke kan tåle.
  Uanset hvilken BullerBox godbid du får, kan du derudover altid være 100% sikker på at den er naturlig, fri for fyldstoffer som korn, majs, hvede, soja, kødmel, kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Udover det tilsætter vi naturligvis aldrig salt eller sukker og så er alle vores godbidder selvfølgelig GMO fri!
 • Jeg har flere hunde – hvad gør jeg?
  Vi har 2 muligheder som de fleste benytter:

  Mulighed 1:
  Rigtig mange med flere hunde vælger at lave en tilmelding for hver hun, sådan at alle hunde får en BullerBox hver.

  Mulighed 2:
  Alternativt kan du også, når du tilmelder dig BullerBox, tilvælge ekstra legetøj, ekstra godbidder, ekstra tyggeben, eller ekstra holdbart legetøj til din BullerBox.
 • Hvornår bliver betalingen trukket fra min konto?
  Vi trækker betalingen d. 26. i måneden og du kan se det på din konto i løbet af et par dage. Hvis ikke vi kan trække beløbet vil vi forsøge at trække det senere. Betalingen for din første BullerBox trækker vi med det samme.
 • Hvordan betaler jeg?
  Du kan betale med enten Visa, Mastercard eller Maestro.
 • Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?
  Du vil modtage en email med et link hvorfra du kan opdatere dit betalingskort når det er ved at udløbe. Hvis du har fået et et nyt kort før det gamle udløb så skal du bare skrive til os på happy@bullerbox.dk, så sender vi et link hvorfra du kan tilføje dit nye kort.
 • Kan jeg fortryde mit køb?
  Ja det kan du sagtens. Du har 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag du modtager din første BullerBox. Ønsker du at bruge din fortrydelsesret skal du blot kontakte os på happy@bullerbox.dk så hjælper vi dig.
 • Kan jeg sætte mit medlemskab på pause?
  Ja det kan du sagtens. Bare log ind på "Min side" og vælg hvor længe du ønsker at sætte dit medlemskab på pause.
 • Hvordan opsiger jeg mit BullerBox medlemskab?
  Ønsker du at opsige dit medlemskab hos BullerBox skal du bare logge ind på "Min side" og opsige dit medlemskab. Bemærk at du skal opsige senest d. 15. i måneden for ikke at få næste måneds BullerBox. Det skyldes at vi starter pakningen her. Vær opmærksom at hvis du har valgt at modtage BullerBox i en bestemt periode, så vil din opsigelse træde i kraft når den periode du valgte ved din tilmelding er gået.

  Bemærk at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere BullerBoxen, eller at lade være at betale.
 • Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse. Er jeg blevet medlem?
  Det sker i ny og næ at vores ordrebekræftelse ikke bliver leveret i din normale e-mail indbakke, men ender i din "Spam"-mappe. Du skal derfor prøve at kigge i din "Spam"-mappe. Er der ikke nogen ordrebekræftelse i din Spam-mappe så skriv til happy@bullerbox.dk så skal vi nok undersøge om alt er gået som det skulle, og vi kan også sende dig en kopi af ordrebekræftelsen :-)
 • Hvornår modtager jeg min første BullerBox?
  Vi sender den første BullerBox med det samme, og den plejer at være fremme i løbet af kun 1-3 dage. (Der kan dog gå op til 5 hverdage)
 • Hvornår modtager jeg min næste BullerBox?
  De efterfølgende måneder vil BullerBoxen blive sendt melllem d. 18. og 25. i hver måned, og den er fremme i løbet af 1-5 hverdage. Har du haft særlige ønsker til indholdet, eksempelvis i forhold til allergi eller ifht. legetøjet plejer der lige at gå et par dage ekstra.
 • Hvordan bliver min BullerBox leveret?
  Vi leverer BullerBoxen lige hvor du ønsker det.

  Når du tilmelder dig skal du bare vælge om du ønsker at få leveret BullerBoxen derhjemme, eller om den skal leveres til din nærmeste pakkeshop eller postbutik. Uanset hvad du vælger, er fragten gratis.
 • Jeg har ikke modtaget min BullerBox?
  Vi hjælper dig naturligvis, hvis du ikke har modtaget jeres BullerBox indenfor den forventede leveringstid - og er den blevet helt væk, så sender vi naturligvis en ny.

  Du kan ringe til os på 42 70 20 70, sende en mail på happy@bullerbox.dk eller skrive til os via vores BullerBox facebookside.
Er du klar til masser af glæde og sjove
oplevelser sammen med din hund?


Ja, jeg er klar ❤️