Tilmeld dig senest tirsdag d. 22., og få GRATIS fragt hver måned!

Ingen binding | 14 dages fuld fortrydelses- og returret

Set i Go'Aften Danmark på TV2           Masser af gode anmeldelser på Facebook     

En lækker BullerBox fyldt med forkælelse

Elsket af 15.000 glade hundeEn sjov oplevelse for dig og din hund

Hver måned bliver tusindvis af heldige hunde forkælet med en BullerBox, som er en overraskelsespakke med 5-6 forskellige ting der underholder og stimulerer din hund. Oplev glæden når din hund begejstret farer rundt med de lækre godbidder og det sjove legetøj fra sin BullerBox.Trustpilot


Tusindvis af glade hunde

Bliv en af de tusindevis af glade hunde der nyder deres BullerBox hver måned!
Følg med på instagram #bullerbox
Altid nyt og spændende indhold

Hver måneds BullerBox har nyt og spændende indhold og er altid fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder fra kendte kvalitetsmærker.
Nyttig viden       Tilfredshedsgaranti

Skulle din hund få noget i sin BullerBox den ikke er glad for sender vi gratis en erstatningsting med i jeres næste BullerBox. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne.

 

Lækre og sjove produkter

Oplev nye produkter som du ellers ikke kan finde andre steder. De fleste hunde elsker nyt legetøj og at prøve forskellige godbidder.


Tilpasset din hunds størrelse

BullerBoxen er pakket med ting der passer til din hunds størrelse. Får du noget du synes er enten for småt eller for stort erstatter vi det gratis med noget andet i næste BullerBox.

 

Månedlig betaling

Selvom du vælger 3 eller 6 måneders startperioden, betaler du kun for én måned af gangen.
Hver måned modtager flere tusinde hunde i hele Danmark en BullerBox.


Som medlem af BullerBox vil din hund, hver måned, modtage en overraskelsespakke med forskellige ting der hjælper til at stimulere din hund. En BullerBox indeholder 5-6 varierende og spændende ting som nyt innovativt legetøj, lækre snacks og godbidder.

Vi bruger meget tid på at udvælge de produkter der bliver lagt i BullerBoxene. Vi finder gode kvalitetsprodukter fra topproducenter som KONG, Rogz, Hunter, Vitakraft m.m. Det sikrer at det legetøj du finder i din BullerBox er noget af det mest innovative og spændende på markedet.

Om godbidderne

Vi lægger også stor vægt på at de godbidder man finder i sin BullerBox er af rigtig høj kvalitet. Derfor prøver vi altid at vælge godbidder lavet af naturprodukter, med højt kødindhold, lavt fedtindhold og med vigtige vitaminer.

Mange efterspørger også korn- og glutenfri godbidder, så efterhånden er de fleste af vores godbidder uden korn og gluten.

Har din hund allergi så kan vi også tage hensyn til det. Bare noter det i kommentarfeltet til din bestilling.

Om legetøjet

Legetøjet i din hunds BullerBox vil altid være fra kendte kvalitetsmærker som eksempelvis Kong, Trixie, Rogz, Buster, Hunter eller lignende. Fordelen ved kvalitetslegetøj er at det som regel er langt mere innovativt end det billigere legetøj, det har sjovere funktioner og er ofte lavet i stærkere materialer.

En BullerBox er altid unik og indeholder ikke det samme som en tidligere BullerBox.

BullerBox er for alle hunde, store som små, racehunde og blandingshunde.


Levering med DAO

Vi tager imod

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 42702070 eller skriv til happy@bullerbox.dk